Lunch menu

Monday, 28 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel

    med champinjonsås, serveras med gele & ugnsrostad potatis

  • kalops med morötter

    serveras med
inlagda rödbetor & kokt potatis

  • stekt panerad torkfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken tikka masala

    Veganskt: chenna masala

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    med skagensås samt kokt potatis

  • Örtmarinerad kycklingfilé

    med tzatziki, grekisk sallad, balsamicosky & vitlöksrostad kulpotatis

  • Veg: Bön-& quornfylld paprika

    med tzatziki, grekisk sallad & vitlöksrostad kulpotatis

  • Pasta med fläskfilé

    strimlad pepparsalami, sambal oelek & paprika

  • Wok: Entrecôte

    med strimlad lök, färsk ingefära & chili

  • Räksallad

    med pasta, tapenad & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Lasagne al-forno med coleslaw
  • Thai röd curry-kyckling

    med färska grönsaker och kokosmjölk

  • BBQ-marinerad texas chili på högrev

    med ris och guacamole

Viktors bakficka

  • Bakfickans Lasagne

    med kålsallad och parmesan

Pinoccio

  • Lasagne Alforno med parmesanost
  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegetariska biffar med tzatziki samt ris
  • Brässerat kycklinginnanlår

    serveras i soltorkadtomat-sås och bacon med ris

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé

    klyftpotatis, rostad kål, svamp, aioli

  • Dagens grönt: Chilirostad broccoli

    glasnudlar, sesampicklad kål, böngroddar, nötter, sojamajonnäs

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, picklad lök, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Köttbullar

    Serveras med gräddsås & lingon

  • Stroganoff på hjortchorizo

    Serveras med ris

  • Veckans green: Vegetarisk moussaka
  • Höstsoppa

    Champinjonsoppa med tryffelskum

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Monday, November 28