Lunch menu

Thursday, 24 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • taco/falafel-tallrik med tillbehörsbuffé
  • kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • ugnsgrillad laxfilé

    med ört-creme, serveras med spenat- & tomatsallad, samt kokt potatis

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: matter palak

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne (veg: Spenatlasagne)

    med coleslawsallad

  • Levergryta från Basunda Gård

    med bacon & kapris samt ris/kokt potatis & lingon

  • Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    med örter & pasta samt red hot chilidresing

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset Pannbiff

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Ugnsbakad lax

    med kokt potatis och remouladsås

  • Stekt fläskfile

    med potatisgratäng och bearnaisesås

Viktors bakficka

  • Bakad lax

    med färsk basilika, vitvinssås, rostad broccoli och kokt potatis

Pinoccio

  • korvstroganoff

    med champinjoner serveras med ris

  • färskylld ricotta

    spinad pasta med krämig grädde

Universitetsklubben

  • Vegetarisk Schnitze

    med rödvinssås och potatispuré

  • Nötfärsbiffar

    med parmesan och dijonsenap serveras med potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Gulasch på Östgötskt fläskkött

    potatis, saltgurka, vispad örtkräm

  • Dagens grönt: Tandoribakad spetskål

    ris, mandel, örter, raita

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med krösamos

  • Veckans green: Gratinerad cannelloni

    med ricotta & spenat serveras med tomatssås

  • Veckans fisk: Pankostekt färsk torskfilé

    serveras med tartarsås samt tryffeldoftande grönärtspuré

  • Höstsoppa

    Het paprikasoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Thursday, November 24