Lunch menu

Wednesday, 23 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grönpepparbiff

    med lingon & gräddsås, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • biffstroganoff

    med champinjoner & creme fraiche, serveras med inlagd gurka & ris

  • stekt panerad torskfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: matter palak

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Italiensk ostpanerad schnitzel

    med tomatsås & ris/stekt potatis

  • Sesampanerad laxfilé

    med räkröra, broccoli & kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med tomatsås & ris/stekt potatis

  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling

    med cocosmjölk & färsk grön chili

  • Skinka-& halloumisallad med melon & avocado
  • Grillen serverar:

    Skinka-& halloumisallad med melon & avocado

La Fontana

  • Kalops på högrev

    med kokt potatis

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Thai röd curry

    med kyckling och kokosmjölk

Viktors bakficka

  • Långbakat högrev

    med svampsås, lättbrynt savoykål, persilja samt potatispuré

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • färskfylld ricotta

    spinad pasta med krämig grädde

Universitetsklubben

  • Morotsbiff

    med sriracha mayo, bönsallad och klyftpotatis

  • Panerad flundrafilé

    med skagenröra samt kokt dillpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel

    potatis, vaxbönor, picklad lök, citron- och kapriskräm

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    rotfrukter, linser, krutonger, dillaioli

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Stekt strömming

    Serveras med potatispuré, rårörda lingon samt brynt dillsmör

  • Veckans green: Gratinerad cannelloni

    med ricotta & spenat serveras med tomatssås

  • Veckans fisk: Pankostekt färsk torskfilé

    serveras med tartarsås samt tryffeldoftande grönärtspuré

  • Höstsoppa

    Het paprikasoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Wednesday, November 23