Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Wednesday, November 23
Brödernas kök
Dagens bowl: Asiatisk bowl
Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Kyckling-bowl
Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
Räk- & nudelbowl
Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Restaurang Chili & Lime
grönpepparbiff
med lingon & gräddsås, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis
biffstroganoff
med champinjoner & creme fraiche, serveras med inlagd gurka & ris
stekt panerad torskfilé
med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron
Indiskt: chicken nirali
Veganskt: matter palak
Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Italiensk ostpanerad schnitzel
med tomatsås & ris/stekt potatis
Sesampanerad laxfilé
med räkröra, broccoli & kokt potatis
Veg: Ostpanerad zucchini
med tomatsås & ris/stekt potatis
Spaghetti Carbonara (bacon)
Wok: Kyckling
med cocosmjölk & färsk grön chili
Skinka-& halloumisallad med melon & avocado
Grillen serverar:
Skinka-& halloumisallad med melon & avocado
La Fontana
Kalops på högrev
med kokt potatis
Kåldolmar
med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
Thai röd curry
med kyckling och kokosmjölk
Viktors bakficka
Långbakat högrev
med svampsås, lättbrynt savoykål, persilja samt potatispuré
Pinoccio
Pinocchio’s Schnitzel
med stek potatis & bearnaisesås
färskfylld ricotta
spinad pasta med krämig grädde
Universitetsklubben
Morotsbiff
med sriracha mayo, bönsallad och klyftpotatis
Panerad flundrafilé
med skagenröra samt kokt dillpotatis
Stångs Mjärdevi
Fläskschnitzel
potatis, vaxbönor, picklad lök, citron- och kapriskräm
Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse
rotfrukter, linser, krutonger, dillaioli
Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli
Stångs klassiker: Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Pegs & Tails
Stekt strömming
Serveras med potatispuré, rårörda lingon samt brynt dillsmör
Veckans green: Gratinerad cannelloni
med ricotta & spenat serveras med tomatssås
Veckans fisk: Pankostekt färsk torskfilé
serveras med tartarsås samt tryffeldoftande grönärtspuré
Höstsoppa
Het paprikasoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla
Varmrökt lax
Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
Pegs Caesar
Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan
Wednesday, November 23