Lunch menu

Friday, 25 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl

    Ris, rå laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök,sesamfrön, srirachamajo

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grillad ryggbiff

    med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med ört-creme,
serveras med spenat- & tomatsallad,
samt kokt potatis

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: matter palak

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev

    med tryffelaioli, picklad lök, BBq-sås, coleslaw, saltgurka, pommes/potatis

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis & hovmästarsås

  • Veg: Broccolibiff

    med tryffelaioli, picklad lök, saltgurka, coleslaw, pommes/potatis

  • Pasta med fläskfilé & bacon i krämig ostsås
  • Wok: Kyckling med thai basilika, lime & sesam
  • Räk- och fetaostsallad

    med citron & Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Angus Burger buffé:

    Brioche hamburgerbröd, lökringar, XL pommes, och fish & chips

Viktors bakficka

  • Bakfickans burgare på högrev

    syltad lök, tryffelmajonnäs, saltgurka samt klyftpotatis

Pinoccio

  • stekt fläsk med kokt potatis samt lingon
  • fläskfilépasta

    med krämig grädde & champinjoner

Universitetsklubben

  • Indisk gryta med kikärtor och kokosmjölk

    serveras med ris och mango chutney

  • Nattbakad fläskkarre

    med bearnaise och chili rostad broccoli samt potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fransyska

    rostad potatis, chili, picklad lök, örter, aioli, vitlökssky

  • Dagens grönt: Bönchili

    havreris, picklad pumpa, tortillakrisp, grönärtsguacamole

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dovhjortsbiff

    Serveras med rotfruktsgratäng samt rödvinssås

  • Veckans green: Gratinerad cannelloni

    med ricotta & spenat serveras med tomatssås

  • Veckans fisk: Pankostekt färsk torskfilé

    serveras med tartarsås samt tryffeldoftande grönärtspuré

  • Höstsoppa

    Het paprikasoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Friday, November 25