Lunch menu

Friday, November 25

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl
    Ris, rå laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök,sesamfrön, srirachamajo
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Kyckling-bowl
    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk- & nudelbowl
    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grillad ryggbiff
    med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis
  • ugnsgrillad laxfilé
    med ört-creme,
serveras med spenat- & tomatsallad,
samt kokt potatis
  • Indiskt: chicken nirali
    Veganskt: matter palak
  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev
    med tryffelaioli, picklad lök, BBq-sås, coleslaw, saltgurka, pommes/potatis
  • Gravad lax
    med dillstuvad potatis & hovmästarsås
  • Veg: Broccolibiff
    med tryffelaioli, picklad lök, saltgurka, coleslaw, pommes/potatis
  • Pasta med fläskfilé & bacon i krämig ostsås
  • Wok: Kyckling med thai basilika, lime & sesam
  • Räk- och fetaostsallad
    med citron & Rhode Island
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Angus Burger buffé:
    Brioche hamburgerbröd, lökringar, XL pommes, och fish & chips

Viktors bakficka

  • Bakfickans burgare på högrev
    syltad lök, tryffelmajonnäs, saltgurka samt klyftpotatis

Pinoccio

  • stekt fläsk med kokt potatis samt lingon
  • fläskfilépasta
    med krämig grädde & champinjoner

Universitetsklubben

  • Indisk gryta med kikärtor och kokosmjölk
    serveras med ris och mango chutney
  • Nattbakad fläskkarre
    med bearnaise och chili rostad broccoli samt potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fransyska
    rostad potatis, chili, picklad lök, örter, aioli, vitlökssky
  • Dagens grönt: Bönchili
    havreris, picklad pumpa, tortillakrisp, grönärtsguacamole
  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli
  • Stångs klassiker: Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dovhjortsbiff
    Serveras med rotfruktsgratäng samt rödvinssås
  • Veckans green: Gratinerad cannelloni
    med ricotta & spenat serveras med tomatssås
  • Veckans fisk: Pankostekt färsk torskfilé
    serveras med tartarsås samt tryffeldoftande grönärtspuré
  • Höstsoppa
    Het paprikasoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrökt lax
    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
  • Pegs Caesar
    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan
Friday, November 25