Lunch menu

Thursday, 3 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • kycklingkebab-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med äpple- & fänkålsallad, kokt potatis

  • INDISK: hyderabadi chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne (veg: Spenat- & bönfärslasagne)

    med coleslawsallad

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    med ägghalva, röd quinoa, citron & västkuströra

Pinoccio

  • kålpudding med kokt potatis samt brunsås
  • Panerad flundra

    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff

    potatispuré, rödbetor, kapris, persilja, löksky

  • Dagens grönt: Raggmunk

    grönkål, äpple, svamp, smör

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Vinpocherad sej

    Serveras med het curry- & äppelsås samt ris

  • Veckans fisk: Inkokt lax

    Serveras med kokt potatis samt gurk- & dillmajonäs

  • Veckans green: Vårrullar

    Serveras med mangosallad med chili & koriander, sweet chilisås samt jasminris

  • Höstsoppa

    Pumpasoppa serveras med kummincrème samt rostade pumpakärnor

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

More lunches available at

Thursday, November 3