Lunch menu

Thursday, 27 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • fisk- & skaldjurssoppa

    med saffran & gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: smörbönor thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Gril:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • baconlindad kycklingrullar

    fylld med soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé "Black & White"
  • Pasta med strimlad biff

    svartpeppar & kantareller i ädelostsås

  • Wok: Kyckling med mango, lime & ingefära
  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami & parmesan

La Fontana

  • Pannbiff med potatismos, lingonsylt och löksås.
  • Pad Thai.
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås.

Viktors bakficka

  • Halstrad lax

    med vitvinssås, forellrom och dill samt potatiskaka med lagrad prästost

Pinoccio

  • lövstek med pommes samt bearnaisesås
  • Panerad flundra

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • BBQ-blomkål med bönsalsa och stekt potatis
  • Wallenbergare

    med skirat smör, gröna ärter samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad oxbringa

    rotfruktsstomp, senapspicklad kålrot, vispad pepparrotsskräm

  • Dagens grönt: Gratinerad blomkål

    linser, örtsallad, pankokrisp, västerbottenostsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dill, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa / Biffstroganoff med ris

    Soppa serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Veckans green: Lasagne

    Severas med tomatsås & ruccola- och parmesansallad

  • Veckans fisk: Frasig torsk

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Höstsoppa

    Gjord på jordärtskocka & skogssvamp

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Thursday, October 27