Lunch menu

Wednesday, 26 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • kalvfärsbiff

    med kantarellsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsbakad laxfilé

    med räk-, dill- & citronsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: smörbönor thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Gril:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, ärtor, rårörda lingon & gräddsås

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill, ost, vitt vin & kokt potatis

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika med potatismos
  • Pasta "Delicata"

    med bacon, strimlad pepparsalami, lök & strimlad paprika

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Räksallad

    med fetaost, röd quinoa & skagenröra

La Fontana

  • Pankopanerad fläskschnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås.

  • Kåldolmar

    med potatismos, rårörda lingon, gräddsås och inlagd gurka.

  • Ostfylld kycklingfilé

    med klyftpotatis och chilimajonnäs.

Viktors bakficka

  • Kycklingschnitzel

    med vaxbönor, ärtor och chilibearnaise samt rostad potatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • Huset Lasagne Alforno med parmesanost

Universitetsklubben

  • Grönärtbiff

    med örtcrème och rostad sötpotatis

  • Lasagne på nötfärs

    med mozzarella, rucolla samt rostade solrosfrön

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    potatis, kapris, picklad lök, örtsmör, citron- och örtsky

  • Dagens grönt: Sojabakad rotselleri

    havreris, sesampicklad gurka, groddar, sesammajonnäs

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dill, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Stekt raggmunk

    Serveras med fläsk & lingongrädde

  • Veckans green: Lasagne

    Severas med tomatsås & ruccola- och parmesansallad

  • Veckans fisk: Frasig torsk

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Höstsoppa

    Gjord på jordärtskocka & skogssvamp

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Wednesday, October 26