Lunch menu

Tuesday, 25 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito-bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé

    ananas, curry, cashewnötter, vitlök & grana padano

  • INDISK: chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Gril:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • stekt panerad torskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Chili con carne av högrev (veg: Grönsakschili)

    med ris, tortilla, nachos & guaqamole

  • Wok: Entrecôte

    med strimlad lök, paprika & chilimariner

  • Kycklingsallad

    med fetaost, pasta & Red hot chili

  • Spaghetti Carbonara (bacon)

La Fontana

  • Huset lasagne med coleslaw.
  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och paprikasås.

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås.

Viktors bakficka

  • Stekt kolja på danskt rågbröd

    med pepparrot, räkor och dill samt krispig mandelpotatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • fish n chip med bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Enchiladas

    med svarta bönor, majs och salsa serveras med limegräddfil

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Fiskwallenbergare

    potatispuré, bakad purjolök, pepparrot, brynt smör

  • Dagens grönt: Kryddig linsgryta

    kikärtor, kokosmjölk, papadums, örtyoghurt

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dill, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pocherad spätta

    Serveras med anjovisgrädde & kokt potatis

  • Veckans green: Lasagne

    Severas med tomatsås & ruccola- och parmesansallad

  • Veckans fisk: Frasig torsk

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Höstsoppa

    Gjord på jordärtskocka & skogssvamp

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Tuesday, October 25