Lunch menu

Monday, 24 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • helstekt svensk fläskytterfilé

    med portersås & äppelchutney, serveras med örtrostad potatis

  • moussaka med potatis

    serveras
med ruccola- & tomatsallad

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Gril:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra & kokt potatis

  • Basilika-& västerbottengratinerad kycklingfilé

    med fetacreme & örtsky samt klyftpotatis

  • Veg: Basilika-& västerbottengratinerad quornschnitzel

    med fetacreme, örtsky & klyftpotatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med ägghalva, citron & Rhode Island

La Fontana

  • Huset kycklingschnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås.

  • Bifteki

    med ugnsbakad potatis och gräddsås.

  • Pulled beef

    med ris och chilimajonnäs.

Viktors bakficka

  • Bakfickans lasagne

    med ruccolacréme och färskriven parmesan

Pinoccio

  • Kycklingspett

    med pommes samt bearnaisesås

  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Kikärtsplättar

    med örtstekta grönsaker och chilifärskost

  • Krämig italiensk kycklinggratäng

    körsbärstomater, parmesan med ris

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork

    klyftpotatis, picklad lök, babyspenat, chilimajonnäs

  • Dagens grönt: Confiterad portabello

    rostad potatis, bakad lök, picklad svamp, rotsellerikräm

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dill, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt karré av frigående utegrisar från Halla gård

    Serveras med kanelrostad pumpacremé samt rostad potatis & skysås

  • Veckans green: Lasagne

    Severas med tomatsås & ruccola- och parmesansallad

  • Höstsoppa
  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Monday, October 24