Lunch menu

Friday, 28 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl

    Ris, rå laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök,sesamfrön, srirachamajo

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grillad svensk rostbiff

    med rödvinssås & haricots verts, serveras med rostad lök & potatisgratäng

  • grillad laxfilé med örtsås

    serveras med haricots verts & kokt potatis

  • INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: smörbönor thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Gril:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev

    m tryffelaioli, BBQ-sås, coleslaw, picklad lök, saltgurka, pommes/stekt potatis

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med wasabicreme, kokt potatis & wokade grönsaker

  • Veg: Rödbetsbiff

    med tryffelaioli, wokade grönsaker & potatis

  • Pasta med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Kycklingwok

    med grön curry & cocosmjölk

  • Räksallad

    med matvete, tapenad, äpple & Red hot chili

  • Idag bjuder Mekonomen Lambohov på dessert!

La Fontana

  • La fontana special Grillbuffé:

    fläskfilé, kycklingspett och bifteki med klyftpotatis / pommes

Viktors bakficka

  • Gräddstuvad viltskav

    med kantraller, rökt sidfläsk samt potatis- och rotselleripuré

Pinoccio

  • Fläskfilé Oscar

    med potatis gratäng & gorgonzolasås

  • pasta dipollo

    med krämig grädde och kyckling

Universitetsklubben

  • Broccoli- och fetaostpaj

    toppad med balsamicosallad

  • Fläskkarré

    med stekt sparris och grönkål, bearnaise, rostad potatis



Stångs Mjärdevi

  • Hjortfärsbiff

    rotselleri- och potatispuré, lingon, grönkål, trattkantarellsås

  • Dagens grönt: BBQ palsternacka

    ris, svarta bönor, picklad pumpa, limeaioli

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dill, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fläskfilémedaljonger

    Serveras med potatisgratäng, rödvinssås & grilltomat

  • Veckans green: Lasagne

    Severas med tomatsås & ruccola- och parmesansallad

  • Veckans fisk: Frasig torsk

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Höstsoppa

    Gjord på jordärtskocka & skogssvamp

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

Friday, October 28