Lunch menu

Thursday, 20 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel
med tillbehörsbuffé
  • mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan
& jordnötter

    serveras med ris

  • INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • ugnsgrillad laxfilé

    med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne (Veg: Spenatlasagne)

    med coleslawsallad

  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med örter, citron & pasta

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Bakad fjordlax

    med brynt sojasmör, ingefära, ljummen bönsallad och potatispuré

Pinoccio

  • Lövstek med pommes samt bearnaisesås
  • Huset Lasagne Alforno med parmesanost

Universitetsklubben

  • Champinjon- och purjolöksfylld Zucchini
  • Biff à la Lindström

    ångade grönsaker, gröna ärter och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Räkfärserad spätta

    dillpotatis, bönor, skaldjurssås

  • Dagens grönt: Bakad fetaost från Löt

    havreris, betor, rostade frön, honungsvinägrette

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa/Crème Ninon

    Serveras med pannkakor, sylt & punchgrädde

  • Veckans fisk: Soppa på Vätternkräftor

    Serveras med västerbottentimbal & räkor

  • Veckans green: Vegetarisk pasta bolognese

    Severas med parmesan & basilika

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Thursday, October 20