Lunch menu

Thursday, 13 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • kycklingkebab-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • INDISK: chicken kholapuri

    VEGAN: aloo gopi

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Fransk löksoppa med riven ost & krutonger

    pannkakor med sylt & grädde

  • Viltskavsgryta

    med kantareller, smålök & ris samt lingon

  • Pasta med kyckling

    soltorkad tomat, basilika & vitlök

  • Kycklingwok med mango, lime & ingefära
  • Kycklingsallad

    med strimlad pepparsalami & parmesan

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Högrevsgryta med svamp, lök, rödvin samt potatispuré

Pinoccio

  • Lövstek med pommes samt bearnaisesås
  • Huset Lasagne Alforno med parmesanost

Universitetsklubben

  • Honungsstekta palsternackor

    serveras med fårost och paprika-aioli

  • Färsbiffar med stekt svamp, picklad rödlök

    Dijon gräddsås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff

    potatispuré, bakad lök, pressgurka, lingongräddsås

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    sötpotatis, vita bönor, vittvin, timjan, aioli

  • Veckans sallad: Räkor

    bönnudlar, mangold, picklat grönt från Hermelins, jordnötter, limeaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kalops på högrev

    Serveras med saltbakade betor

  • Veckans green: Mustig höstgryta

    Morot, jordärtskocka, lök, & oumph. Serveras med kokt potatis

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Thursday, October 13