Lunch menu

Wednesday, 12 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff

    med lingon & gräddsås, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    serveras med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • stekt panerad koljafilé

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: chicken kholapuri

    VEGAN: aloo gopi

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad BBQ glacad kotlett

    med potatisgratäng & örtsky

  • Kycklingspett

    med sriracha mayo, rödvinssås & klyftpotatis

  • Veg: Pan Pizza Vegetaria

    med tomat-& mozzarellasallad

  • Penne med strimlad skinka & Kvibille ädel
  • Kebabwok med strimlad lök & vitlök
  • Räksallad

    med fetaost, tapenad & Red hot chili

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Bakfickans Pasta Bolognese

    med färskriven parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • Kycklingpasta

    med färska grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • Spiskummin doftande blomkålsbiffar

    med mangoyoghurt och grönsaks-couscous

  • Panerad stillahavsspätta

    sockerärter, rödlök, parmesansås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel

    ljummen potatissallad, vaxbönor, tomater, dragonmajonnäs

  • Dagens grönt: Rotselleri

    grönsaksquinoa, valnötter, äpple, getostkräm

  • Veckans sallad: Räkor

    bönnudlar, mangold, picklat grönt från Hermelins, jordnötter, limeaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Räkgryta

    Mamma Gunillas räkgryta serveras med jasminris

  • Veckans green: Mustig höstgryta

    Morot, jordärtskocka, lök, & oumph. Serveras med kokt potatis

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Wednesday, October 12