Lunch menu

Thursday, 6 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel
 med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • rosmarin- & citronmarinerad kycklingfilé

    med tzatziki & klyftpotatis, serveras med spenat- & tomatsallad

  • INDISK: chyderabadi chicken curry

    VEGAN: mixed beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Tomatsaoppa med parmesan & krutonger

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Spenat- & bönfärslasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med mango, lime & ingefära
  • Räksallad

    med ägghalva, matvete & citron

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Örtbakad lax

    med laxrom, bakat rotselleri, potatis, spenat och vitvinssås

Pinoccio

  • Kycklinggryta med grönsaker samt ris
  • Huset Lasagne Alforno med parmesanost

Universitetsklubben

  • Smörbakad rotselleri

    dragonaioli, rostade pumpakärnor och dressad bladspenat

  • Pannbiff, stekt lök, skysås samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili

    ris, vårlök, picklad rotselleri, vispad örtkräm

  • Dagens grönt: Raggmunk

    stekt äpple, grönkål, rårörda lingon

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    quinoa, picklad lök, tomater, pepparrotsdressing

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med purjolökspotatis, rödlökssmör, rödvinssås & stekt ägg

  • Veckans green: Kantarell och västerbottenpaj

    Serveras med liten blandsallad och vispad Cream fraiche

  • Veckans fisk: Fish & chips på rimmad sej

    med pommes frites, Grönrättspuré smaksatt med mynta, samt vinäger

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Thursday, October 6