Lunch menu

Wednesday, 5 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grönpepparbiff

    med lingon & gräddsås, serveras med inlagd gurka & potatismos/kokt potatis

  • korvstroganoff med champinjoner

    serveras med inlagd gurka & ris

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: hyderabadi chicken curry

    VEGAN: mixed beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé :
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, rårörda lingon & gräddsås

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, libabröd, raijta

  • Veg: Tortellinigratäng med Kvibille ädel

    hackade hasselnötter & spenat

  • Pasta: Tortellinigratäng med Kvibille ädel

    och strimlad skinka

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesam, vitlök & färsk röd chili
  • Kycklingsallad

    med pasta, bacon & örter

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Nattbakad högrevshjärta

    med medelhavsgrönsaker, parmesan och potatispuré

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel med stekt potatis & bearnaisesås
  • Huset Panerad rödspätta, kokt potatis & skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegetariska broccolibiffar

    med vitlökscrème och örtbulgur

  • Fläskgryta

    med mangochutney champinjoner, zucchini serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Pankopanerad Kyckling

    rostade rotfrukter, fänkålscrudité, tomatsås

  • Dagens grönt: Betor

    linser, variation på betor från Hermelins, solrosfrön, citronmajonnäs

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    quinoa, picklad lök, tomater, pepparrotsdressing

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Biff stroganoff

    Fransyska, grädde, champinjoner & lök samt serveras med ris, paprika & smetana

  • Veckans green: Kantarell och västerbottenpaj

    Serveras med liten blandsallad och vispad Cream fraiche

  • Veckans fisk: Fish & chips på rimmad sej

    med pommes frites, Grönrättspuré smaksatt med mynta, samt vinäger

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Wednesday, October 5