Lunch menu

Tuesday, 4 October

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito-bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • krämig kycklingpasta

    med chili, lime, vitlök & grana padano

  • stekt panerad torskfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green gram curry

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt broccoli & kokt potatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räksallad

    med fetaost, tapenad, ägghalva & dill

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk med syrat äpple

    löksås, persilja och kokt potatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Fish n chip samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Ricotta och spenatcannelloni

    med smakrik tomatsås

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad potatis

    potatis, ägg, dill, brynt smör

  • Dagens grönt: Sesambakad morot

    quinoa, kavringsmulor, krasse, ärtskott, harrissakräm

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    quinoa, picklad lök, tomater, pepparrotsdressing

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Krämig carbonara

    Fläsk, grädde, äggula, parmesan & nymald svartpeppar

  • Veckans green: Kantarell och västerbottenpaj

    Serveras med liten blandsallad och vispad Cream fraiche

  • Veckans fisk: Fish & chips på rimmad sej

    med pommes frites, Grönrättspuré smaksatt med mynta, samt vinäger

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Tuesday, October 4