Lunch menu

Wednesday, 21 September

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff med lingon & gräddsås

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • Stekt panerad koljafilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: smörbönor masala

  • POKE BOWL - yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • ugnsgratinerad falukorv

    serveras med potatismos

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Köttfärspaj

    med tomat-& löksallad samt chilicreme

  • Veg: Chevregratinerad zucchini

    med potatisgratäng

  • Pasta med rökt lax i gräslökssås
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad med fetaost

    med tapenad, lime & ägghalva

La Fontana

  • Tillfälligt stängt pga renovering

Viktors bakficka

  • Viltfärsbiff med rökt sidfläsk

    serveras med stött potatis och svampsås samt rödkålschutney med svarta vinbär

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel med stekpotatis & bearnaisesås
  • Panerad fish and chips med kokt potatis & skagenröra

Universitetsklubben

  • Sötpotatisbiff med svarta bönor och myntayoghurt
  • Kycklinglårfilé

    med ugnsbakad potatis, fetaost, spenat och palsternacka

Stångs Mjärdevi

  • Örtbakad fläskkarré

    rotfrukter, fänkål, parmesankräm

  • Dagens grönt: Rostad blomkål

    potatis, pankokrisp, örter, smörsås

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    picklad blomkål, potatis, sallad, dillkrisp, rom- och örtmajonnäs

  • Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt kotlettrad

    Serveras med olivpotatis och tzatziki

  • Veckans green: Canelloni fylld med Ricotta & spenat

    Serveras med tomatsås, parmesan samt rucola

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling & parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka.

  • Tail-sallad

    Räksallad med kokt ägg och syrad rödlök

Wednesday, September 21