Lunch menu

Thursday, November 25

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling
    tabbouleh, halloumi & tzatziki.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl
    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa
    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • 2. B. halstrad färsk laxfilé med romsås
    serveras med fänkålsallad & dillstekt potatis eller kokt färskpotatis
  • 3. INDISK: dhai chicken curry
    VEGAN: dal makhani
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås
    & baconbrynta haricot verts
  • Veg: Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: med salsiccia, grädde, vitlök
    & soltorkad tomat
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Pasta Carbonara.
  • Ugnsbakad lax med kokt potatis och provencale sås.
  • Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med rostad potatis och rotselleri
    samt skysås
  • Blomkålssoppa med brynt lök och bacon
    samt dessert
  • Vegetariska biffar med ugnsrostade rotsaker
    och chilimajo
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fänkålsbakad lax, kallslagen körvelhollandaise
    kokt kulpotatis

Pinoccio

  • 1-biff stroganoff med ris
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Köttfärslimpa med mejram, Dijon gräddsås, brytbönor
    och ugnsrostad potatis
  • Vegansk asiatisk grönsaksgryta med friterad tofu
    och röd curry serveras med koriander ris

Stångs Mjärdevi

  • Hjortfärsbiffar Stjärnorp, palsternackspuré
    grönkål- och äppelsallad, enbärssås
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander
    rostad vitlöksmajonnäs
  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse
    harissakräm
  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, November 25