Lunch menu

Thursday, 25 November

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tabbouleh, halloumi & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. halstrad färsk laxfilé med romsås

    serveras med fänkålsallad & dillstekt potatis eller kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: dhai chicken curry

    VEGAN: dal makhani

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med salsiccia, grädde, vitlök

    & soltorkad tomat

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Pasta Carbonara.
  • Ugnsbakad lax med kokt potatis och provencale sås.
  • Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med rostad potatis och rotselleri

    samt skysås

  • Blomkålssoppa med brynt lök och bacon

    samt dessert

  • Vegetariska biffar med ugnsrostade rotsaker

    och chilimajo

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fänkålsbakad lax, kallslagen körvelhollandaise

    kokt kulpotatis

Pinoccio

  • 1-biff stroganoff med ris
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Köttfärslimpa med mejram, Dijon gräddsås, brytbönor

    och ugnsrostad potatis

  • Vegansk asiatisk grönsaksgryta med friterad tofu

    och röd curry serveras med koriander ris

Stångs Mjärdevi

  • Hjortfärsbiffar Stjärnorp, palsternackspuré

    grönkål- och äppelsallad, enbärssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander

    rostad vitlöksmajonnäs

  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse

    harissakräm

  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, November 25