Lunch menu

Friday, November 26

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé
    picklad rödkål, edamamebönor, avocado, picklad rödlök, chilimajo & sojasås.
  • Grab&Go: Poké Bowl – Ris, rå laxfilé
    picklad rödkål, edamamebönor, sesamfrön, picklad rödlök, soja & chilimajo.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta
    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med bearnaisesås
    serveras med picklad rödlök & örtstekt potatis
  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med romsås
    serveras 
med fänkålsallad & örtstekt potatis
eller kokt färskpotatis
  • 3. INDISK: dhai chicken curry
    VEGAN: dal makhani
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise,
    rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs
    samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med lime, thai basilika
    & färsk grön chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Mexikansk Tacos Buffé: Chipotle Kyckling
    tillagd med tomat-chipotlesås, Texas chili(nöttkött) Nachos chips, Hot mango salsa m.m.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiff med potatismos smaksatt med gräslök
    och brynt lök samt svampsås
  • Vegetariska biffar med ugnsrostade rotsaker
    och chilimajo
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsksnitzel, café de parissmör, rostad potatis
    rödvinssås

Pinoccio

  • 2-fläsk filé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Fläskytterfilé med krämig kantarellsås, minimorötter
    samt socker saltad potatis
  • Spansk bondomelett med morots- och ingefärsyoghurt

Stångs Mjärdevi

  • Lättrökta revben, rostad potatis, krämig kålsallad
    barbecueglace
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander
    rostad vitlöksmajonnäs
  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse
    harissakräm
  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Friday, November 26