Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Wednesday, November 24
Brödernas kök
Asiatisk Bowl – Ris, marinerad karré
kålsallad, koriander & sojasås
Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka
mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta
bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.
Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
Restaurang Chili & Lime
1. pannbiff med stekt lök, gräddsås & lingon
serveras med potatismos eller kokt potatis
2. A. paella med kyckling & räkor
toppad med aioli
2. B. stekt panerad koljafilé med chili- & limemayo
serveras med kokt potatis & citron
3. INDISK: dhai chicken curry
VEGAN: dal makhani
4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
Restaurang Husman
Pannbiff "Femöring" med stekt ägg, löksky
inlagd gurka & stekt potatis
Parmesagratinerad laxfilé med stuvad bladspenat
kokt potatis & grilltomat
Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
med tomat-& mozzarellasallad
Pasta: med fläskfilé & strimlad pepparsalami
i krämig ostsås
Wok: Entrecôte med cashewnötter, chili & vitlök
Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
Sushi dagligen! Från Sushi Me!
La Fontana
Huset Lasagne med coleslaw.
Oxfilé Pasta.
Paella.
Fräsch avokadoskål vid beställning.
Halloumiskål vid beställning.
P2 Restaurang & Catering
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Cajunsotad lax med majs, rostad potatis och chilimajo
Gnocchi med svamp, lök, brynt smör, parmesan
och ruccola
Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
Räksallad med ägg och syrad rödlök
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås, kokt potatis
Pinoccio
1-huset Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås
Universitetsklubben
Gulaschgryta på högrev med EKO-grillad paprika
saltgurka och smetana serveras med ris
Ost- och grönsaksfylld quesadilla
med bönfylld tomatsalsa och gräddfil
Stångs Mjärdevi
Kolja, potatis, rotfruktscrudité, rotselleriremoulad
Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander
rostad vitlöksmajonnäs
Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse
harissakräm
Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, November 24