Lunch menu

Wednesday, 24 November

Brödernas kök

  • Asiatisk Bowl – Ris, marinerad karré

    kålsallad, koriander & sojasås

  • Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pannbiff med stekt lök, gräddsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. paella med kyckling & räkor

    toppad med aioli

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: dhai chicken curry

    VEGAN: dal makhani

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff "Femöring" med stekt ägg, löksky

    inlagd gurka & stekt potatis

  • Parmesagratinerad laxfilé med stuvad bladspenat

    kokt potatis & grilltomat

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-& mozzarellasallad

  • Pasta: med fläskfilé & strimlad pepparsalami

    i krämig ostsås

  • Wok: Entrecôte med cashewnötter, chili & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Huset Lasagne med coleslaw.
  • Oxfilé Pasta.
  • Paella.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Cajunsotad lax med majs, rostad potatis och chilimajo
  • Gnocchi med svamp, lök, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-huset Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Gulaschgryta på högrev med EKO-grillad paprika

    saltgurka och smetana serveras med ris

  • Ost- och grönsaksfylld quesadilla

    med bönfylld tomatsalsa och gräddfil

Stångs Mjärdevi

  • Kolja, potatis, rotfruktscrudité, rotselleriremoulad
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander

    rostad vitlöksmajonnäs

  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse

    harissakräm

  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, November 24