Lunch menu

Tuesday, 23 November

Brödernas kök

  • Burrito Bowl – Ris m. kycklingfajitas

    grönsallad, salsa, koriander & gräddfil.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl – Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel – Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med färska champinjoner

    soltorkade tomater, rött vin, bacon, vitlök & grana padano

  • 2. B. varmrökt laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla

    nachos & vitlöksfraiche

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Grönsakschili med sojafärs samt ris

    tortilla, nachos & vitlöksfraiche

  • Pasta: med strimlad biff i paprikasås
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, chili & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Torsfilé med kokt potatis och sweet chilisås.
  • Ugnsbakad lammstek marinerad med timjan

    klyftpotatis och tzatziki.

  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis

    och ädelostsås.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad karré med skånsk potatis och saltgurka
  • Indisk kycklinggryta med kikärtor, ris och myntayoggi
  • Gnocchi med svamp, lök, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kycklingcurry, basmatiris

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad crispy Kyckling med pommes

    samt bearnaisesås och sweet chili

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Västerbottenpaj med spenatsallad

    och EKO-smörbönor i citronvinägrett

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad oxbringa, potatisstomp, senapspicklad kålrot

    pepparrotssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander

    rostad vitlöksmajonnäs

  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse

    harissakräm

  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 23