Lunch menu

Monday, 22 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, hummus

    tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett.

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    med smak av timjan, kantareller, enbär & lingon, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Feta-& basilikagratinerad kycklingfilé

    med örtcreme & balsamicosky samt klyftpotatis

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås

    & kokt potatis

  • Veg: Feta- & basilikagratinerad rödbetsbiff

    med örtcreme & balsamicosky samt klyftpotatis

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Texas chili med hot mango salsa och tortillabröd.
  • Indisk kebab med ris och tomatsås.
  • Huset Schnitzel med stekt potatis

    och bearnaisesås.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker och fetaostcreme
  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Gnocchi med svamp, lök, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Spaghetti bolognese

Pinoccio

  • 1 – Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2- huset lövstek med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Brässerad kycklinginnanlår i rödvinssås

    med champinjoner och bacon serveras med persiljeris

  • Vegansk rödbetsbiff med vitlök & persiljedressing

    samt en bulgursallad

Stångs Mjärdevi

  • Rökt dovhjort Grensholm, rotselleri- och potatispuré

    svamp, rödvinssky

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, ljummen kål- och glasnudelsallad, koriander

    rostad vitlöksmajonnäs

  • Örtbakad morot, quinoa, solrosfrön, krasse

    harissakräm

  • Räkor, quinoa, grönkål, örtsallad, saffransaioli
  • Dessert, chokladkräm, nötter
Monday, November 22