Lunch menu

Thursday, 18 November

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tabbouleh, halloumi & tzatziki.

  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med saffran

    & gremolata-aioli, samt
kladdkaka & vispgrädde

  • 2. B. baconlindad kycklingrullad

    fylld med soltorkad tomtat, basilika & parmesan, serveras med äppelmustsås m.m.

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa med gräddfil

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Lasagne med baljväxtfärs & spenat

    samt coleslawsallad

  • Wok: Fläskfilé med ingefära & thaibasilika
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Torsk i ugn med kokt potatis och vitvinssås.
  • Chicken tikka masala med ris.
  • Biff á la lindström med ugnsbakad potatis

    och dijonyoughurtsås.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Parmesanbakad lax med dillhollandaise
  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

    och grädde

  • Ricottafylld canneloni med tomat, bönor och ruccola
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesa

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Lasagne Alforno med parmzanost
  • 2-Kyckling spett med klyft potatis samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Fänkål och hummer doftande bouillabaisse med lax

    och sej serveras med dill slungad potatis och aioli

  • Stekt gnocchi i en brynt smörsås samt spenat

    och champinjoner

Stångs Mjärdevi

  • Ångad sej, tomat- och rotfruktsbouillabaise

    hyvlad fänkål, saffransmajonnäs.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Bakad torsk, morot, vitvinsås, forellrom.
  • Confiterad persiljerot, krämigt matvete, ruccola

    rawmesan.

  • Räkor, matvete, grönkål, morot, örtsallad, örtmajonnäs.
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, November 18