Lunch menu

Friday, 19 November

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    edamamebönor, avocado, picklad rödlök, chilimajo & sojasås.

  • Grab&Go: Poké Bowl – Ris, rå laxfilé

    picklad rödkål, edamamebönor, sesamfrön, picklad rödlök, soja & chilimajo.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparbakad fläskfilé med trattkantarellsås

    & ugnsgrillad tomathalva, serveras med råstekt potatis, lök & bacon

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med örtcreme

    & ugnsgrillad tomathalva, serveras med råstekt potatis, lök & bacon

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger med potatis-& rotfruktsgratäng

    samt pepparsås

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Grönsaksbiffar med potatis- & rotfruktsgratäng

    samt grilltomat

  • Wok: Entrecôte med cashewnötter, vattenkastanjer

    bambuskott & färska champinjoner

  • Pasta: med oxfilé, portabellosvamp & gorgonzola
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Grekisk grillbuffé: Fläskfilé, kycklingfilé, bifteki

    med klyftpotatis, ris, pommes, tzatziki och grekisk sallad.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingschnitzel med dragoncreme
  • Ricottafylld canneloni med tomat, bönor och ruccola
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-baconlindad Kycklingfilé med currysås samt ris
  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Italiensk salsiccia med marinerad kronärtskocka,

    spenat gremolata samt rostad potatis

  • Vegetariska majsbiffar med smak av timjan

    och spiskummin serveras med EKO-quinoasallad och chiliyoghurt

Stångs Mjärdevi

  • Oxkind från Bjursund, potatispuré, sidfläsk

    champinjoner, rödvinssås.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Bakad torsk, morot, vitvinsås, forellrom.
  • Confiterad persiljerot, krämigt matvete, ruccola

    rawmesan.

  • Räkor, matvete, grönkål, morot, örtsallad, örtmajonnäs.
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Friday, November 19