Lunch menu

Wednesday, 17 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort-, älg-, ren- & fläskfärs)


    med svampsås (kantareller & champinjoner)
& rårörda lingon, serveras med potatismos
eller kokt potat

  • 2. A. gravad lax med hovmästaresås

    serveras med dillstuvad potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé

    med tartarsås (senap & kapris), serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås, ärtor

    & rårörda lingon

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Pasta: med fläskfilé & bacon i kantarellsås
  • Wok: Kyckling, fräst i sesamolja & chili

    med mango

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Stir Fried ris med biff.
  • Kyckling Piccata med tomatsås och klyftpotatis.
  • Korv Stroganoff med ris.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt broccoli

    och sojamajo

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Wallenbergare med gröna ärter, skirat smör

    och EKO-lingon samt potatispuré

  • Het bönchili med belugalinser, kidneybönor

    och koriander serveras med jalapeños och lime

Stångs Mjärdevi

  • Majskyckling från Munka Ljungby

    ris, kokosmjölk, chili, ingefära, kål- och sesamsallad.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Bakad torsk, morot, vitvinsås, forellrom.
  • Confiterad persiljerot, krämigt matvete, ruccola

    rawmesan.

  • Räkor, matvete, grönkål, morot, örtsallad, örtmajonnäs.
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, November 17