Lunch menu

Tuesday, 16 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl – Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig oxfilépasta med färska champinjoner

    tryffelolja, örter, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med tartarsås (senap & kapris), serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Teriyakimarinerad laxfilé med wasabicreme

    & broccoli samt kokt potatis eller nudlar

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Boeuf Bourguignon med ris.
  • Amerikanska biffar marinerad med BBQ sås

    och stekt potatis.

  • Huset Lax med kokt potatis och dillsås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Thaikycklinggryta med ris
  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt broccoli

    och sojamajo

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad torskfilé med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Veganska morotsbiffar med smak av ingefära och vitlök

    serveras med kikärtsdipp

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré från Skänninge

    örtrostad potatis, chilimajonnäs, tomat-& löksallad.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Bakad torsk, morot, vitvinsås, forellrom.
  • Confiterad persiljerot, krämigt matvete, ruccola

    rawmesan.

  • Räkor, matvete, grönkål, morot, örtsallad, örtmajonnäs
  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 16