Lunch menu

Monday, 15 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda – bsvensk fläskytterfilé med rödvinssås

    bacon, potatismos & inlagd gurka

  • 2. A. flygande jacob – kycklingfilé, bacon

    banan & jordnötter serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad kapkummelfilé

    med tartarsås (senap & kapris) serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Flygande jakob" med bacon, banan

    & jordnötter samt ris

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra

    & kokt potatis

  • Veg: Tortellinigratäng med ädelost

    valnötter & spenat

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    spenat &strimlad lönneberga skinka

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    & chilimarinerad broccoli & blomkål

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Chipotle Kyckling tillagd med tomat-chipotlesås

    och stekt potatis.

  • Längkokt pulled pork (fläskfilé) med ris.
  • Ancho beef (nöttkött) långkokt i rödvinssås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos och lingon
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt broccoli

    och sojamajo

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 – Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2- rödspätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Ädelostfylld kycklingfilé med smörad rödvinssky

    och buljongkokt matvete.

  • Östgötsk potatisgryta med EKO-linser, EKO-bönor

    kummin, salvia och lök

Stångs Mjärdevi

  • Kantarellkorv från Stensåkra

    potatispuré, picklad morot, picklad lök, pepparrot- och senapskräm.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Bakad torsk, morot, vitvinsås, forellrom.
  • Räkor, matvete, grönkål, morot, örtsallad, örtmajonnäs.
  • Confiterad persiljerot, krämigt matvete, ruccola

    rawmesan.

  • Dessert – chokladkräm, nötter.
Monday, November 15