Lunch menu

Thursday, 11 November

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tabbouleh, halloumi & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling,

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    ostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Grab&Go: Räk&nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander m.m.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. B. halstrad färsk laxfilé

    med dill- & pepparrotscreme, serveras med balsamico- & honungsrostad färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken malabari

    VEGAN: matter palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Kantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé

    & herrgårdsgrönsaker

  • Veg: Ärtsoppa/Kantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Feta-& böngratinerad zucchini med potatisgratäng
  • Wok: Kyckling med chili, gröncurry, cocosmjölk

    & lime

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Torskrygg i ugn med kokt potatis ocg örtsås.
  • Fläskfilé Oscar med potatisgratäng

    och bearnaisesås.

  • Beef Pad thai.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning
  • Halloumiskål Vid Beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med Sandefjordssmör och pressgurka
  • Svampsoppa med knaprigt bacon och vårlök

    samt dessert

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Pannbiff med kokt potatis samt brunsås

    och lingon

  • 2-rödspätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Tomatpestobakad kalkon med bacon, gurkyoghurt

    och brunoisebulgur

  • Quinoapytt med kidneybönor, och grön sparriscrème

    och semi torkade tomater

Stångs Mjärdevi

  • Bakad fläsksida, rostad potatis, äpple- och kålsallad

    rårörda lingon, äppelsky.

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis, blomkål

    fänkål, blomkålskräm

  • Bakad spetskål, korallinser, machésallad

    mandel, rostad vitlökskräm.

  • Räksallad, matvete, blomkål, grönkål

    örtsallat, blomkålsmajonnäs.

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Thursday, November 11