Lunch menu

Wednesday, 10 November

Brödernas kök

  • Köfte Bowl – Tabbouleh m. granatäpple & rostad mandel

    köfte "turkiska biffar" & fetaostkräm.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner

    & toppad med creme fraiche, serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad gösfilé (kan innehålla ben)

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken malabari

    VEGAN: matter palak

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki, balsamicosky

    grekisk sallad & stekt potatis

  • Fiskgratäng med räkor, dill, vitt vin

    & västerbottenost samt kokt potatis

  • Veg: Broccolibiffar med tzatziki, grekisksallad

    & stektpotatis

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk ingefära

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Entrecoté med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Huset lasagne med coleslaw.
  • Korvgryta med ris.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Bacon- och purjolöksfylld köttfärslimpa

    med dijongrädd

  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
  • 2-Panerad flundra med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Örtbrässerad flundrafilé, med citrusdoftande vitvinssås

    och rostad blomkål

  • Zucchiniplättar med vitlök- och persiljeyoghurt

    samt stekta grönsaker

Stångs Mjärdevi

  • Bakad kolja, potatis, betor

    pepparrotskräm.

  • Wallenbergare potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis, blomkål

    fänkål, blomkålskräm.

  • Bakad spetskål, korallinser, machésallad,

    mandel, rostad vitlökskräm.

  • Räksallad, matvete, blomkål, grönkål

    örtsallat, blomkålsmajonnäs.

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Wednesday, November 10