Lunch menu

Tuesday, 9 November

Brödernas kök

  • Muhammara Bowl – Bulgur, ugnsbakad torsk

    muhammara, picklad rödkål & tahinisås.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl – Bulgur, chèvre, rostad rödbeta

    valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé, timjan, vitlök

    & krämig paprikasås

  • 2. B. varmrökt laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Ört-& parmesangratinerad laxfilé med broccoli

    kokt potatis & citroncreme

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Entrecôte med oystersås, vattenkastanjer

    broccoli & lök

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Tandoori kyckling med Biryani ris och raiths.
  • Pannbiff med kokt potatis och löksås.
  • Dillkött gryta med ris.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Flygande Jakob med ris
  • Rimmad torsk med rödbetor, lök, kapris

    och skirat smör

  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad Spätta kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Spenat och fårostpaj, serverad med sallad

    och rödlöksdressing

Stångs Mjärdevi

  • Örtbakad fläskkarré, rostade rotfrukter

    boxholmsostkräm, pepparsky

  • Wallenbergare potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Rökt lax, rostad potatis, blomkål

    fänkål, blomkålskräm

  • Bakad spetskål, korallinser, machésallad

    mandel, rostad vitlökskräm.

  • Räksallad, matvete, blomkål, grönkål

    örtsallat, blomkålsmajonnäs

  • Dessert – chokladkräm, nötter
Tuesday, November 9