Lunch menu

Monday, 8 November

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling

    hummus, tabbouleh & myntayoghurt.

  • Grab&Go: Ceasarsallad – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta med guacamole

    & nacho-chips, serveras med ris

  • 2. A. äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med gräddskysås & rönnbärsgele 
serveras med rostade rotfrukter

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med potatismos/kokt potatis, gräddsås

    lingon & pressgurka

  • Stekt panerad spättafilé med dansk remouladsås

    & kokt potatis

  • Veg: Pasta "QuattroFromagio" med färska champinjoner

    soltorkad tomat & basilika

  • Pasta: med fläskfilé, bacon

    & färska champinjoner i krämig ostsås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Boeuf Bourguignon med ris.
  • Huset schnitzel med stekt potatis chapinjonsås.
  • Spinat -Tortellini sås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Viltskavsgryta med potatismos och lingon
  • Panerad rödspätta med kall ägg- och purjolökssås
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar

    med bön- och linsröra

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • 2- panerad crispy Skycklig med sweet chilisås

    samt pommes

Universitetsklubben

  • Fläskkotlett med timjanstekta grönsaker

    skogssvampsås och råstekt potatis

  • Grönchili gryta med kikärtor, spiskummin

    och kokos serveras med jasminris

Stångs Mjärdevi

  • Stängt
Monday, November 8