Lunch menu

Wednesday, 3 November

Brödernas kök

  • Asiatisk lax Bowl – Ris

    misoglaserad lax, kålsallad, koriander & soja.

  • Grab&Go: Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé i dill-, räk- & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, lingon

    & kokt potatis

  • Kycklingspett med chilibearnaise & BBQ-sås
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    valnötter & spenat

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & champinjoner

    i krämig ostsås

  • Wok: Entrecôte med thaibasilika

    vitlök & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Skånsk kalops med kokt potatis.
  • Pulled pork med Nachos chips och Tomatillo

    & Herbs Salsa.

  • Crispy chickenfilé med Xl-pommes och vitlökssås.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    och kall örtsås

  • Bön- och linsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Rödvinsbrässerad högrev, skysås

    parmesanrostad potatis

Pinoccio

  • 1-Panerad Schnitzel med stek potatis & bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Pepparstekt kotlettrad med het chipotlebearnaise

    och vitlöks rostade rotfrukter

  • Timjans doftande grönärtsplättar med stekta rotfrukter

    samt en chili och citron creme

Wednesday, November 3