Lunch menu

Tuesday, 2 November

Brödernas kök

  • Skörd Bowl – Ris, svamp stroganoff

    grönkål & rostad pumpa.

  • Grab&Go: Chèvre Bowl Bulgur, chèvre

    rostad rödbeta, valnötter, picklad rödlök, grönkål, körsbärstomat & honungsvinägrett.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med ostronskivling

    rött vin, örter, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: smörbönor thoran

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med basilikacreme, kokt potatis

    & grilltomat

  • Pannbiff med potatismos, svampsås

    inlagd gurka & gelé

  • Veg: Ostpanerad zucchini med basilikacreme

    kokt potatis & grilltomat

  • Pasta: med kyckling, mozzarella

    & soltorkad tomat

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Huset kyckling schnitzel med chapinjonsås.
  • Raggmunk med stekt fläsk sida och lingonsylt.
  • Hemgjord köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt.

  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med rimmad oxbringa
  • Lasagne med cole slaw
  • Bön- och linsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Lasagne, västerbottenost, coleslaw

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-Panerad torskfilé med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Husets raggmunk med rårörda lingon, grädde

    samt stekt sidfläsk

  • Spenat och ricotta cannelloni

    med dressad bladspenatsallad

Tuesday, November 2