Lunch menu

Thursday, 28 October

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tomatsallad, halloumi & tzatziki.

  • Grab&Go: Halloumisallad – Bulgur

    halloumi, körbärstomat, oliver, persilja & balsamicodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. tacotallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. B. italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella

    salami & basilika, serveras med cidersås & vitlöksrostad potatis

  • 3. INDISK: chetinadu chicken curry

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Trattkantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett med potaisgratäng

    baconbrynta haricot verts & sherrysås

  • Veg: Ärtsoppa/Trattkantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibilleädel, skinka

    & spenat

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & cashewnötter
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med potatisgratäng och remouladsås.
  • Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor

    och brynt smör.

  • Raggmunk med stekt fläsk sida och lingonsylt.
  • Fräsch avokadoskål vid beställning.
  • Halloumiskål vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris, syrad lök, gräddfil och nachos
  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare, potatispuré, brynt smör

    gröna ärtor, lingon

Pinoccio

  • 1-huset köttbolla med potatis mos samt brunsås
  • 2-Panerad spätta med kokt samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Vitvinspocherad Hokifilé med brynt smör

    pepparrot crème och kokt potatis

  • Ugnsbakad blomkål med pumpa crème

    samt en paprika och matvetesallad

Thursday, October 28