Lunch menu

Thursday, 21 October

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    tomatsallad, muhammara & tahinisås.

  • Halloumisallad – Bulgur, kyckling, halloumi

    körbärstomat, rödlök, persilja & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. B. halstrad laxfilé med sås på äpple

    gurka, dill & pepparrot, serveras med dillstekt färskpotatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Saffransdoftande fisksoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Pepparrotskött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, sweetchili

    & mango

  • Gril: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Pannbiff med potatismos och gräddsås.
  • Stekt entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Friterad Falafel med tillbehör.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning.
  • Hallomi bowl vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Cocospanerad kyckling med currycreme
  • Hummersoppa med vårlök och creme fraiche

    samt dessert

  • Falafel med cous cous och örtyoghurt
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré, senapskräm

Pinoccio

  • 1-Huset hemlagade Lasagne Alforno
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Kalvfärslimpa

    med picklade grönsaker, äppelsky samt sto

  • Tomat och zucchinigratäng

    med smörstekta sojabönor

Thursday, October 21