Lunch menu

Wednesday, 20 October

Brödernas kök

  • Nudelbowl – Nudlar, karré, asiatisk

    kålsallad, sockerärtor, krossade jordnötter, koriander & soja.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar (nötfärs) med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna med stekt ägg

    & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: aloo bhaji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda m fläsknoisette, potatismos,

    inlagd gurka, kryddsmör samt bacon-& rödvinssås

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsaks paella med strimlad quorn

    samt aioli

  • Pasta: Spaghetti "Delicata" med bacon

    salami, paprika & lök

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Gril: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng

    och grönpepperssås.

  • Kycklingfilé Wok med grönsaker och ris.

    Bräserad högrev Med ris och rödvinssås.

  • Fräsch avokado bowl vid beställning.
  • Hallomi bowl vid beställning.

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Gorgonzolabakad lax med potatismos och kall örtsås
  • Mungfärsbiff med gräddkokta svartrötter
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa, pressgurka, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-huset Schnitzel (fläsk kött/Kyckling)

    med stek potatis & bearnaisesås

  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost

Universitetsklubben

  • Fisk bouillabaisse

    med smak av tomat och fänkål servera

  • Spenat- och getostlasagne

    med soltorkad tomat

Wednesday, October 20