Lunch menu

Thursday, 14 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado,

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)


    med pommes & tillbehörsbuffé

  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. halstrad färsk laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Kalvfärslimpa med skogssvampsås, gelé, stekt potatis

    & pressgurka

  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Entrecöte med chilimarinerd broccoli

    & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

    Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Huset Wallenbergare

    på kalvfärs, potatismos, lingonsylt

  • Boeuf Bourguignon

    med ris

  • Pulled Pork med tillbehör
  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Huset Wallenbergare på kalvfärs ,potatismos, lingonsylt

    och gröna ärtor.

  • Boeuf Bourguignon med ris
  • Pulled Pork med tillbehör
  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. (vegetarisk)

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Högrevschili, basmatiris, smetana

    tomat- & rödlökssallad, nachos

Pinoccio

  • Sotad lax med asiatisk gurksallad och chilimajo
  • Grönärtsoppa med räkor och krasse samt dessert
  • Tomat- och mozzarellapaj med bönröra och salsinacreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
Thursday, October 14