Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Tuesday, October 12
Brödernas kök
Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus
lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
Restaurang Chili & Lime
1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
2. A. linguine med kycklingfilé, färska champinjoner
grana padano & vitlök, samt toppad med bacon
2. B. varmrökt laxfilé med romsås
serveras med kokt färskpotatis & citron
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - japansk (yakiniku)
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEGETARISKT:
1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
Restaurang Husman
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Chili con carne av högrev med tortilla, nachos, ris
& vitlöksfraiche
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Veg: Raggmunk med lingonkeso
Pasta: med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås
Pasta: Kyckling med strimlad lök, färska champinjoner
& vitlök
Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
Sushi dagligen! Från Sushi Me!
P2 Restaurang & Catering
Pankopanerad fläskschnitzel med klytpotatis
gröna ärtor och champinjons/bearnaisesås
Potatisbullar med stekt bacon och lingonsylt
Husets Kycklinggryta med tomatchipotlesås
Fräsch Avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
Halloumibowl vid beställning. (Vegetarisk)
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Kycklingcurry, basmatiris
Pinoccio
Fish n´ Chips med tartarsås
Flygande Jakob med ris
Pasta med grönsaker i ört- och tomatsås
Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
Räksallad med ägg och syrad rödlök
More lunches available at
Stångs Mjärdevi
La Fontana
Natural kaffebar
Pegs & Tails
Universitetsklubben
Tuesday, October 12