Lunch menu

Monday, 11 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • 2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med lättwokade färska grönsaker

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med remouladsås

    serveras med potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med libabröd, basmatiris

    & rajta

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra

    & kokt potatis

  • Veg: Indisk grönsaksgryta med libabröd,

    basmatiris & rajta

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med grön curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

    Sushi dagligen! Från Sushi Me!

P2 Restaurang & Catering

  • Skånsk kalops på högrev med ris
  • Krämig fläskfilépasta med ugnsbakadbröd
  • Potatis och Skinkgratäng med sallad
  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. (vegetarisk)

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Spaghetti bolognese

Pinoccio

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och senapscreme
  • Kycklinglasagne med spenat och fetacreme
  • Pasta med grönsaker i ört- och tomatsås
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
Monday, October 11