Lunch menu

Thursday, 7 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. B. rosmarin-, citron- & vitlöksmarinerad kyckling

    med tryffelmayo, serveras med spenat- & tomatsallad samt klyftpotatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med fläskkorv
  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med sweetchili, vitlök & mango
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Husets kalops på högrev med kokt potatis

    och inlagda rödbetor

  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng på mozzarella

    och grönpepparsås

  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med hollandaisesås
  • Svampsoppa med knaprigt bacon och vårlök

    samt dessert

  • Parmesanbakad rotselleri med stuvad svamp
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pasta Rossini, kalv, tryffel, parmesan

Pinoccio

  • 1-Huset hemlagade Lasagne Alforno
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt remouladsås
Thursday, October 7