Lunch menu

Friday, 8 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med grönpepparsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. pestoöverbakad laxfilé

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med pepparsås, grilltomat & potatisg
  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-& löksallad
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika med potatisgratäng
  • Pasta: med strimlad biff & champinjoner

    i gorgonzolasås

  • Wok: Entrecôte med chili, vitlök & cashewnötter
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik
  • Sushi dagligen! Från Sushi Me!

La Fontana

  • Fish & Chips med lökringar och remouladsås
  • Crispy Chicken Filé med Hot bbq chipotlesås

    och XL-pommes frites

  • Chicken drumsticks med vitlökssås
  • Fräsch avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Viltskavsgryta med potatismos och lingon
  • Parmesanbakad rotselleri med stuvad svamp
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Boeuf bourguignon, tryffelpotatispuré

    rökt sidfläsk, champinjoner, smålök

Pinoccio

  • 1-Fläskfilé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-pasta carbonare med bacon och parmzanost
Friday, October 8