Lunch menu

Thursday, 30 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus,

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. B. halstrad färsk laxfilé med romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med grön curry & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Mexikansk buffé: California Burritos med avokado

    sallad, gurka, creme fraiche, körsbärstomater, nacho chips, bönsallad, picklad lök

  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumi bowl vid beställning. Vegetarisk

P2 Restaurang & Catering

  • Halstrad lax med vaxbönor, potatispuré

    samt senap- och kaprisvinägrett

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Rotsaksplättar med linser och fetaostyoghurt
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset lagade fläskkotlett med gräddsås

    samt kokt potatis /ris

  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra
Thursday, September 30