Lunch menu

Wednesday, 29 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. paella med kyckling & räkor

    serveras med aioli & citron

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vildsvins Wallenbergare från Åtvidaberg med potatismos,

    ärtor, gräddsås & rårörda lingon

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqamole
  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Pasta: med fläskfilé, bacon, färska champinjoner

    & grädde

  • Wok: Entrecôte med chilimarinerad broccoli,

    strimlad lök & gula morötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Långkokt nötkött i en rik sås av anchochili

    och rödvinsås

  • Fräsch Avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumi bowl vid beställning. Vegetarisk
  • Stekt fläskfilésida med kokt potatis, lingonsylt

    och löksås

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med råstekt potatis och blomkål

    samt soja- och ingefärssmör

  • Chiligryta med bönsallad, syrad lök, gräddfil och ris
  • Indisk kikärtsgryta med myntayoggi och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Schnitzel (fläsk kött/Kyckling)

    med stek potatis & bearnaisesås

  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost
Wednesday, September 29