Lunch menu

Tuesday, 28 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, chili, lime

    & rostad vitlökssås

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Ugnstekt laxfilé med stuvad bladspenat,

    broccoli & kokt potatis

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med thaibasilika, färsk ingefära

    & mango

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Paprikafyllda kalvfärsbiffar med potatismos

    lingonsylt och gräddsås.

  • Krämig pasta med kycklingfilé och riven parmesanost.
  • Fräsch Avokadobowl vid beställning. (vegetarisk)
  • Halloumibowl vid beställning. (Vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglårfilé ”Tikka Masala” med ris och myntayoggi
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Indisk kikärtsgryta med myntayoggi och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-fish and chips med pommes samt bearnaisesås
Tuesday, September 28