Lunch menu

Friday, 1 October

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparbakad fläskfilé med dragonsås

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & rosmarinbakad färskpotatis

  • 2. halstrad färsk laxfilé med romsås

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & rosmarinbakad färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearniase,

    rödvinssås, ärtor, pommes/potatis

  • Fiskgryta med saffran, vitlök & grädde serveras med ris

    & aioli

  • Veg: Pasta Quattro Fromagio med spenat

    & färska champinjoner

  • Pasta: oxfilé, spenat & färska champinjoner

    i krämig ostsås

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med potatisgratäng.
  • Högrevsbiffar gratinerad med cheddarost potatisgratäng

    och tryffelmajonnäs.

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon, ärtor

    och skirat smör

  • Ost- och lökpaj med parmesancreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 2-Fläskfilé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-Kyckling pasta med färska grönsaker samt grädde
Friday, October 1