Lunch menu

Thursday, 26 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. rosmarin- & vitlöksmarinerad kycklingfilé

    med tryffelmayo, serveras med spenat- & tomatsallad samt klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med 
 tartarsås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Kantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad fläskkarre med honung-& BBQ

    samt potatisgratäng & sherrysås

  • Veg: Ärtsoppa/Kantarellsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med färsk röd chili, svartkål & grönkål
  • Pasta: med absolut vodka, grädde, körsbärstomater

    & parmesan

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pulled pork (långkokt fläskkött).
  • Grillad lax med kokt potatis och remouladsås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med potatis- och blomkålsmos

    samt brynt sojasmör

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Asiatisk svampgryta med broccoli och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Linguine al pesto, burrata, portabello/ostronskivling

Pinoccio

  • 1-fläsk filé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt skagenröra
Thursday, August 26