Lunch menu

Wednesday, 25 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. wallenbergare med gräddsås & rårörda lingon

    serveras med gröna ärtor & kokt färskpotatis

  • 2. A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med gröna ärtor & kokt
färskpotatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos

    bacon-& rödvinssås, inlagd gurka

  • Fisk-& skaldjurspaella med saffransaioli
  • Veg: Grönsakspaella med strimlad quorn
  • Pasta: med salsiccia, vitlök, sambaloelek & grädde
  • Wok: Kyckling med thaibasilika & färsk ingefära
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Krämig Fläskfile pasta med soltorkade tomater-kapris

    och ärtor.

  • Ancho beef långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin och bönor.

  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Gorgonzolabakad lax med potatismos och kall örtsås
  • Vegetarisk pasta Bolognese
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling Vindaloo, raita, ris, naanbröd

Pinoccio

  • 1-huset Panerad Schnitzel med pommes

    samt bearnaisesås

  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost
Wednesday, August 25