Lunch menu

Friday, 27 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl –Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål,

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaisesås)

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med örtcreme

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev med tryffelaioli, BBQ-sås

    coleslaw, picklad rödlök, pommes/potatis

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqamole
  • Veg: Fylld paprika med quornfärs & grönsaker

    samt tryffelaioli, coleslaw, picklad rödlök, pommes/potatis

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pizza buffé.

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med champinjoner, bacon, lök,

    lingon och potatismos

  • Asiatisk svampgryta med broccoli och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romså
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Boeuf bourguignon, tryffelpotatispuré, rökt sidfläsk

    champinjoner, smålök

Pinoccio

  • 2-huset 150g hamburgare med pommes&bearnaisesås
  • 2-oxfilé pasta med krämig grädde och grönsaker.
Friday, August 27