Lunch menu

Tuesday, 10 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg

    rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, färsk persilja & dilldressing.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål

    rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett,

  • Veg Bowl – Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Primi Bowl Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella

    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pankopanerad kycklingfilé med kantarellsås

    & gele, serveras med klyftpotatis

  • 2. A. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. B. varmrökt laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Limemarinerad laxfilé med stuvad bladspenat

    färskpotatis & broccoli

  • Stekt fläsk med löksås & färskpotatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med strimlad oxfilé, lök & kvibilleädel

La Fontana

  • Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
  • Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingonsylt.
  • Grillad lax med kokt potatis och remouladsås.

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Kebabgryta med ris
  • Vegetarisk pytt i panna med rödbetor och kokt ägg
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

  • Semesterstängt 19 Juli – 10 Augusti

Pinoccio

  • 1-Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt tzatziki
Tuesday, August 10