Lunch menu

Wednesday, 11 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg

    rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, färsk persilja & dilldressing.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg Bowl – Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Primi Bowl – Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella

    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk färsbiff med stekt lök, gräddsås

    & lingon, serveras med kokt färskpotatis

  • 2. A. mini-isterband

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon

    smörslungad färskpotatis & inlagd gurka

  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Rödbetsbiff med potatissallad

    rostad lök & pickles

  • Pasta: med kyckling, curry & chili

La Fontana

  • Panerad kycklingfilé med stekt potatis

    och vitlökssås.

  • Fläskfilé gryta med ris.
  • Biffteke med ugnsgrillad potatis och tzatziki.

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Paella med ört- och vitlöksdressing
  • Vegetarisk pytt i panna med rödbetor och kokt ägg
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-huset Panerad Schnitzel med pommes samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost
Wednesday, August 11